Условия на доставка и политика за връщане

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА И ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Доставката на матрак за домашни любимци PetBed е БЕЗПЛАТНА. Вашата покупка ще Ви бъде изпратена чрез куриер.

Срока за доставка е до 5 работни дни (за малки населени места – според графика на куриера). Моля, проверете целостта на пратката, в момента на получаването й от куриера. Ако има видими дефекти и/или нарушена опаковка, попълнете протокол (от куриерската фирма) в момента на получаване. Продукти с видими дефекти или нарушена опаковка, без съставен протокол при получаване, не подлежат на връщане и подмяна.

Политика за връщане на поръчки
Според ЗЗП можете да върнете продукта, ако не сте доволен от него в рамките
на 14 дни след датата на доставка. Това трябва да се обяви преди изпращането на продукта обратно към нас по e-mail или телефон. Попълнете вашите данни (име, имейл, телефонен номер, идентификационен номер на поръчката) и причина за връщане. Закупената стока трябва да бъде върната до адрес: Мебели Иввекс ООД, Стара Загора, ул. Капитан Петко Войвода / тел.: 042/622661

Моля, имайте предвид, че връщането е за сметка на клиента. Продукти със скъсана или премахната оригинална опаковка, както и премахнати етикети, не могат да бъдат върнати и няма да бъдат приети като рекламация. След връщане на стоката в оригинална опаковка, безупречно състояние и с непремахнати етикети, ще възстановим парите в рамките на две седмици. Всяка дължима сума се възстановява чрез първоначалния метод на плащане.

Може да Ви бъде отказано възстановяване на сумата или част от нея, в следните случаи:

  • пробният период от 14 дни след получаване на стоката е изтекъл
  • продукта е употребяван
  • продукта е повреден
  • продукта не е опакован в оригиналната опаковка и/или са премахнати
    етикетите